Teknisk pryl för att sluta att röka

Många rökare har säkert minst en gång försökt att sluta. Eller ja det finns säkert undantag, så säger inte att det är alla. Men just detta med att sluta röka, det är inte alltid så lätt. På marknaden idag finns det en mängd olika produkter som är till för just detta. Det är plåster, tuggummin, sugtabletter och så vidare. Sen finns det faktiskt en tekniks pryl, som är en e cigg som fylls med e juice. Det går att köpa e cigg på eqcigs.se, om man tänker att det kan vara det som hjälper en att sluta. Du hittar e juice på EQcigs med för den delen. 

Andra sätt att sluta röka

För en del så behövs det inte något alls för att sluta röka. De bara bestämmer sig för att sluta, slänger sina cigg och så är det bra med det. Dock är det ju som så att det är inte så för alla. Många gånger har man rökt i flera år och är beroende av nikotinet. Då kan det vara ett måste med olika produkter. Det finns även andra sätt, som att testa hypnos, eller akupunktur. Sedan finns det receptbelagd medicin eller vad man säger som man kan testa med.

Välj det som hjälper dig

Om du gett dig sjutton på att detta året är det år du ska sluta. Välj då den metod som fungerar bäst för dig. Se även till att du har motivation till det. Utan motivation kommer man inte långt. 

17 Mar 2019