Laga iPhone och Samsung - Snabbt och smidigt

Känslan när man känner hur mobilen glider ur händerna och med ett otäckt "smack" landar på asfalten med skärmen nedåt är svår att beskriva. Innan man plockat upp den hinner många tankar susa genoms skallen: Höll den? Ligger det glas överallt? Vågar jag titta? Nio gånger av 10 så har den nog tyvärr gått sönder. Det är något som händer ganska många och dagligen så lämnar vi in telefoner på reparation. Men var ska man göra detta, eller ska man försöka laga den själv? 

Laga på egen hand?

Dagens smartphones är inte lätta att laga. Jag rekommenderar inte att du försöker eftersom det krävs rätt många specialverktyg och det slutar lätt med att telefonen går mer sönder än den var innan. Vill du ändå ge det en chans kan du kolla på Youtube hur man går tillväga. Det finns filmer för de flesta modeller. Men var beredd på att du kan få slänga telefonen när du är klar. 

Lämna in den till proffsen

Då är det bättre att låta experterna göra jobbat. Du kan lämna in din telefon på lagning hos Repaircare och få den fixad snabbt och lätt. De fixar både iPhones och Samsungtelefoner, och kan reparera det mesta på under en timme. Det är smart både ekonomiskt och för miljön. Du får ett års garanti på den reservdelen du bytt ut, och det är en riktigt bra deal. Så laga inte telefonen själv, lämna in den till Repaircare istället så vet du att den funkar sen. 

4 May 2020