Satsa på smart belysning

Något som har kommit att bli allt mer populärt i takt med att tekniken utvecklats, det är att göra hemmet smartare. Idag finns det en massa sätt att göra det på. Det kan vara att satsa på smart belysning så väl som att det med en app även går att styra andra saker i hemmet. 

När det handlar om smart belysning, så finns det idag lösningar där du kan styra dina olika lampor med hjälp av en fjärrkontroll eller med din smartphone.

Styr din belysning på smart sätt

Om du vill uppgradera ditt hem på ett bra sätt, så kan smart belysning vara ett bra första steg. Dels kan du programmera den, så att den tänds eller släcks vissa tider, samt att du även kan styra den med hjälp av din telefon eller med en fjärrkontroll. Vissa går även att använda röststyrning på!

Smart belysning är det nya och varför inte satsa på att installera detta! Just att kunna släcka lampor, även då du inte är hemma, det är ju smart. Perfekt om du glömde göra det innan du åkte hemifrån.

Du kan även skapa en bra stämningsbelysning på bara ett litet kick, utan att behöva flytta dig från där du sitter.

Ett bra ställe du kan vända dig till för att skaffa detta eller få hjälp med det, det är Somfy. De h ar en mängd uttag, stickproppar, uppkopplade mikromoduler samt en massa mer.

10 Jun 2022