Smidigt med en robotdammsugare

Något som kan underlätta städningen hemma och då framförallt dammsugningen, det är att ha en robotdammsugare. Det kan vara smart att kolla topplista över robotdammsugare för att få ett hum om vilken modell som kan tänkas passa dig och ditt hem. Det finns ju idag ganska många märken samt att det även finns vitt skilda funktioner. En del av dem är så passa avancerade att de även kan torka golvet och inte bara dammsuga dem.

HItta en bra robotdammsugare

Det är bra att först fundera på om du vill att din robotdammsugare helt ska ersätta din vanliga dammsugare eller inte. Dock kan det vara bra att ha kvar den gamla oavsett. När du ska köpa en robotdammsugare, så kolla då på vad den har för sugförmåga och om den klarar av att dammsuga mattor och annat. Kolla även hur bra det går att avgränsa den i ditt hem och hur stor yta den klarar av. Battertid är ganska viktigt att kolla, ju större hem, desto mer batteri kan det vara bra att ha. Sedan bör du även kolla på kapacitet samt hur stor dammbehållaren är och om den ska tömmas manuellt eller om den sköter det vid sin station. 

Fundera även som sagt på om den ska vara såpass avancerad att den även torkar golven. Det finns även de som har andra funktioner samt går att styra med app.

Så se till att fundera på vad det är du vill ha, vad den får kosta och jämför sedan via en bra topplista.

22 Sep 2022