Ta hjälp av Dimac Hosting mot spam

Besök spamfilter.tips och inse hur enkelt det är att slippa spam! Ett spam, eller flera spam är något som brukar komma i e-postens inkorg och de flesta har nog någon gång upplevt att det tagit emot ett. Syftet personer har med att skicka ut spam, är att den okända avsändaren vill komma åt saker i din dator så som lösenord, bankuppgifter med mera och smittar ner din dator med virus, Ibland är syftet med spam enbart att det är mängder av reklam för olika sorters produkter. Om du vill garantera dig mot att få spam så ska du säkra din e-post med ett spamfilter från Dimac Hosting.

Vad får du hos Diamac Hosting?

Dimac Hosting ger dig:.

  • Ett avtal utan krusiduller
  • Lösningar som är skräddarsydda
  • Rapporter som är detaljerade
  • Stöttning

Dimac Hosting har inga svårtydda paranteser eller krångliga formuleringar. De har i stället avtal som är enkla att tyda och det spelar ingen roll om det är spamfilter eller backup-system du är intresserad av. Hos Dimac Hosting kan du få skräddarsydda lösningar och betalar bara för det du behöver. Du kan beställa både spamfilter samt bra backup-system hos dem. Dessutom kan du få rapporter över vad tjänsten har gjort, samt att Dimac stöttar dig och du stöter på problem.

Oönskad e-post problem för många

SR kan vi läsa att många kommuner råkar ut för spam och oönskad e-post, faktiskt så mycket som var tredje kommun. Det finns tyvärr inga riktlinjer för hur kommuner och landsting ska hantera spam, vilket många ser som ett problem. Med tanke på att både kommunerna och landstingen jobbar under offentlighetsprincipen så måste något göras åt detta. Sveriges kommuner och landsting planerar att sammanställa juridiska råd till landets kommuner. Som sedan alla får välja själva om de vill följa eller ej.

3 Mar 2015