Likviditetsproblem behöver inte vara ett problem!

Det är likadant för alla företag, de som erbjuder ett grönare utbud och de som har ett standardutbud ställs alla inför samma typer av problem. Pengar ska komma in och pengar ska ut. Det är inte alltid som dessa två är helt synkroniserade och plötsligt står man där utan utan likviditet och har utgifter som måste täckas innan dina kundfordringar har kommit in. Du kan då på ett smidigt sätt sälja dina fakturor till Invoice.se och få ut pengar på kort tid. Du får snabbt in pengar, dina kunder har kvar samma betalningsvillkor som de skulle haft om du inte valt att sälja fakturan och Invoice.se tar över all kommunikation som behövs om din kund skulle ha frågor eller får bekymmer med att betala. 

Hur gör man för att sälja fakturor?

Besök Invoice.se så kan du där läsa mer om hur allt går till, du kan också kontakta dem om du har några frågor. En kortare beskrivning över hur det går till är ändå följande:

  • Du kontaktar dem och ett kontrakt upprättas. Du får inloggningsuppgifter till hemsidan så du kan följa alla dina sålda fakturor. 
  • Invoice Finance gör en kreditbedömning av din kund för att se om de kan betala.
  • Fakturan skickas ut till din kund som också får information om att fakturan övertagits och att de är välkomna att ringa om de har frågor.
  • Du får betalt för din faktura och kan nu börja använda dina pengar för att täcka dina utgifter.

Du kan också anlita dem för att sköta om alla faktureringar som du har i ditt företag om du så ösnkar. 

15 Dec 2016